FOTO SOC. A dorit sa arate ca OMUL DIAVOLULUI! Ce si-a facut acest tanar te va INGROZI!

Un tanar neamt se dovedeste a fi cel putin la fel de provocator ca OMUL DIAVOLULUI, asa cum s-a autointitulat Gavin Paslow, barbatul cu coarne si ochi rosii.

JOEL MIGGLER are 23 de ani si deja si-a desfigurat chipul. Tanarul are GAURI imense in obraji putand sa isi scoata limba fara probleme prin ele. 

MIGGLER e cunoscut pe retelele de socializare drept Bodymoded Punky si a inceput sa isi modifice corpul inca de acum 10 ani, pe cand avea doar 13 ani. Pe langa obraji, tanarul JOEL si-a GAURIT si buzele si nasul, iar varful limbii si l-a despicat, asemenea unui sarpe. Acum, chipul lui arata cel putin socant.

Citeste si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? INCREDIBILA POVESTE A CELUI CARE A VAZUT MOARTEA

GAURILE au 36 de milimetri, insa JOEL MIGGLER vrea sa le intinda pana la o latime de 40 de mm, potrivit ziarului australian Daily Telegraph.

“Nu au nici un nume, poti sa le numesti obraji intinsi sau obraji mari. I-am taiat de trei ori si am intins gaurile mai multi milimetri. Acum au 36 milimetri latime”, explica tanarul.

Desi poate ai fi tentat sa crezi ca la felul in care arata, lui Joel ii va fi greu sa isi gaseasca o iubita si poate are probleme cu dragostea. De fapt, tanarul cu GAURI IN OBRAJI are o prietena ce nu pare a fi deranjata de faptul ca iubitului ei i se vad limba si dintii direct prin obraji. 

In ciuda GAURILOR imense din obraji, JOEL MIGGLER poate manca fara prea mari probleme. “Bijuteriile nu imi ating dintii si nu am probleme cand beau sau mananc. Totusi, trebuie sa iau imbucaturi mai mici decat inainte”.

Singurul lucru care il deranjeaza este faptul ca trebuie sa isi astupe gaurile atunci cand mananca supa.

JOEL MIGGLER

Gavin Paslow a.k.a OMUL DIAVOLULUI

OAMENI CARE S-AU INTORS DIN IAD SI EXPERIENTELE LOR INCREDIBILE. GALERIE FOTO

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk, nydailynews.com