TOP 10 al celor mai ORIBILE metode de TORTURA cu APA! GALERIE FOTO SOCANTA

De-a lungul timpului, cu precadere in vremea Evului Mediu, APA a fost folosita si in alte scopuri fata de cele cunoscute. Astfel, in mainile cui nu trebuie, APA a provocat multa suferinta si chiar moartea celor TORTURATI. Iata cateva dintrel cele mai groaznice metode de TORTURA care implica apa.

1. CAMERA DE APA NAZISTA

In timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, partidul ungur nazist a transformat o vila din secolul 19 din Budapesta intr-un centru al TERORII.

Acesta casa a TERORII avea o asa numita camera de APA. In fapt, un fel de bazin plin cu apa rece ca gheata, in mjilocul caruia se afla o platforma mica. Daca VICTIMA adormea sau nu mai putea sta in aceeasi pozitie, atunci cadea direct in APA rece. Procesul se repeta la nesfarsit, scrie portalul toptenz.net.

2. SICRIUL

Organismul uman nu rezista mai mult de trei zile fara APA. Sicriul este o TORTURA care implica o cusca de metal in forma corpului uman. VICTIMA este lasata sa moara in soare, fara nici un strop de APA pentru a-i alina suferinta. In plus, Sicriul are spatii destul de mari pentru ca diferite animale si insecte sa se strecoare si sa se ospateze din persoana aflata inauntru in timp ce aceasta este inca in viata!

3. “VINDECAREA” CU APA

Desi numele sugereaza un beneficiu, in realitate aceasta metoda de TORTURA este menita sa inece pacientul. VICTIMA este imobilizata pe spate si i se toarna APA pe gat. Procesul continua pana cand nefericitul sau nefericita fie se ineaca, fie sangereaza intern pana la moarte.

4. MARIAJUL REPUBLICAN

Numele acestei forme de TORTURA nu are nici o legatura cu politicienii din America. Termenul deriva de la guvernul republican din Franta anilor 1790. A fost numit mariaj intrucat atat barbatul, cat si femeia erau TORTURATI in acelasi timp.

Dupa ce erau dezbracati si legati bine, cateodata cele doua VICTIME erau si injunghiate. Apoi erau aruncate in raul Loire, unde se inecau. Aceste forme de executie aveau loc cu regularitare in acele timpuri.

Citeste si: OAMENI CARE S-AU INTORS DIN IAD SI EXPERIENTELE LOR INCREDIBILE. GALERIE FOTO

5. HARTUIREA

O TORTURA sadica, HARTUIREA sau teroarea implica batai fizice sau abuzuri sexuale. Una dintre metode implica APA. Un caz extrem de bizar s-a intamplat in 2005, in California. Pentru a intra in fratia Chi Tau de la Universitatea Chico State, un tanar a fost fortat sa se supuna unui ritual sadic in subsolul casei. Baiatul de 21 de ani a fost pus sa faca flotari pe podeaua plina de APE reziduale din subsol, apoi a fost “uscat” cu radiatoare date pe rece, iar la final a fost pus sa bea APA dintr-un bidon de 18 litri, reumplut mereu. Studentul a intrat in convulsii, iar la spital a murit. Cauza mortii? Intoxicatie acuta cu APA.

6. TESTUL DEGERATURILOR

In timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, Unitatea 731, infiintata de armata japoneza in Manchuria, a fost condusa de generalul Ishii Shiro. Shiro a fost un doctor care a condus multe experimente umane in numele stiintei. Unul dintre ele s-a numit “TESTUL DEGERATURILOR”.

Astfel, barbati si femei erau scosi dezbracati in frig, iar soldatii aruncau APA rece pe diverse parti ale corpului lor. Atunci cand membrele corpului inghetau, erau fie zdrobite, fie dezghetate brusc cu APA fierbinte. Dupa incetarea razboiului, unii dintre aghitantii lui Shiro au fost executati. Generalul a murit din cauze naturale in Japonia, dupa ce a pus la dispozitia americanilor toate datele cercetarilor sale.

Citeste si: “MONSTRUL” DIN CLEVELAND, CONDAMNAT LA INCHISOARE PE VIATA PLUS 1000 DE ANI

7. APA CLOCOTITA

Asa cum ii spune si numele, aceasta metoda de TORTURA implica scufundarea VICTIMELOR in APA clocotita. Se practica in Evul Mediu, iar cei in cauza aveau parte de o moarte cumplita.

8. DUNKING

Procesul vrajitoarelor din Salem este cel mai cunoscut proces din istorie pe tema vrajitoriei. A avut loc peste Ocean, in Massachusetts-ul colonial, in 1692. La proces, forma de TORTURA a vrajitoarelor s-a numit o practica numita “dunking”. Acuzata era legata de un scaun si scufundata in APA. Daca plutea era considera vrajitoare.

9. PICATURA CHINEZEASCA

Desi numele sugereaza altceva, aceasta forma de TORTURA nu are nimic de-a face cu China. Originea numelui provine de la o cascadorie de-a lui Harry Houdini “Chinese Water Torture Cell”. Magicianul intra intr-un vas imens plin cu APA, legat la maini si cu fata in jos, incercand sa scape.

Citeste si: VIOL IN GASCA LA FAGARAS! AU FILMAT TOATA SCENA, APOI AU POSTAT FILMULETUL PE INTERNET

Ca forma de TORTURA, aceasta practica a fost in voga in Italia secolului 15. A fost inventata de un avocat, pe nume Marsili, dupa ce a vazut ce impact are o picatura de APA asupra unei pietre.

VICTIMA era legata astfel ca pe frunte sa-i cada picaturi de APA la un interval de timp predefinit. APA era rece, iar picatura cadea in acelasi loc zile la rand, provocand nebunia victimei.

10. WATERBOARDING

Waterboarding s-a nascut in secolul 16 in Europa. Ca si in cazul “vindecarii cu APA”, VICTIMA este imobilizata pe spate. Insa APA nu i se toarna pe gat, ci pe intreaga fata. Insa nu inainte ca ochii, nasul si gura sa fie acoperite cu o carpa. APA este turnata la intervale de timp pentru ca senzatia de inec sa fie prelungita. 

Sursa foto: toptenz.net, funpicweb.com