SOCANT! Numai AMERICANII puteau face asta cu MORTII

In America, INMORMANTARILE cu tematica prind din ce in ce mai mult contur. Rudele celor trecuti in nefiinta aleg sa ii invite pe raposati la propria lor inmormantare. Astfel, decedatii nu sunt pusi in sicriu si sunt imbracati ca si cum ar trai cel mai bun moment din viata lor.

La masa pe scaun, cu tigara in mana, unghiile pictate in culorile echipei preferate, bere  si wisky langa ea, totul intr-un cadru de petrecere. Asa a ales familia sa ii organizeze PRIVEGHIUL raposatei Miriam Burbank, o femeie din New Orleans care a decedat la varsta de 53 de ani.

Citeste si: ATENTIE, IMAGINI CARE POT AFECTA EMOTIONAL! A MURIT IN 1920, INSA ARATA DE PARCA AR FI IN VIATA!

Fiicele ei au fost responsabile pentru aceasta INMORMANTARE neobisnuita, motivand faptul ca mama lor era o femeie plina de viata, careia ii placeau petrecerile. Asa ca s-au gandit la un concept interesant, prin care trupul mamei lor sa fie expus ca si cum ar fi la o petrecere.

Acesta nu este primul caz de INMORMANTARE bizara ce a avut loc anul acesta in New Orleans. In aprilie,  cunoscuta filantroapa Mickey Easterling a avut parte de un priveghi similar. In loc sa fie asezata in sicriu, femeia, in varsta de 83 de ani, a fost imbracata intr-o rochie cu imprimeuri florale si asezata pe o banca de parc, asemanatoare cu cea pe care o avea in propria gradina. Intr-o mana i s-a pus o tigara, iar in cealalta un pahar de sampanie, scrie Mirror in editia sa electronica.

Serviciul bizar a inceput in New Orleans in 2012, la moartea lui Lionel Batiste, un celebru muzician de jazz. In timpul vietii, acesta a declarat nu doreste ca oamenii sa il priveasca din sicriu. Asa ca, la priveghiul sau, muzicianul raposat a stat in picioare, sprijinit de un stalp mic de iluminat, cu mainile pe bastonul sau si palaria intr-o parte.

Insa acest tip de INMORMANTARE nu este nou. Acum 30 de ani, Willie Stokes Jr, un impatitmit al jocurilor de noroc din Chicago, a fost ingropat intr-un sicriu ce semana cu un Cadillac Seville.

Citeste si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? INCREDIBILA POVESTE A CELUI CARE A VAZUT MOARTEA

In Puerto Rico, tanarul Angel Pantoja Medina, impuscat mortal in 2008, a avut parte de un priveghi la fel de neobisnuit. El a fost sprijinit de un perete, imbracat ca un rapper si avand pe cap sapca preferata.

INMORMANTAREA a declansat un adevarat trend. De exemplu, David Morales, un mare iubitor de motociclete, a fost imbalsamat stand pe motorul lui favorit, iar paramedicul Edgardo Velazquez a luat locul soferului, imbracat in uniforma, in propria ambulanta.

Sursa foto: dailymail.co.uk, houston.culturemap.com, abcnews.go.com, nola.com, mirror.co.uk, wgno.com