FOTO SOCANT. Viata unei fetite de doi ani, alaturi de parintii ei dependenti de droguri. VIDEO

Fotografa rusoaica Irina Popova a reusit sa provoace nenumarate reactii de indignare pe internet odata cu publicarea unui proiect fotografic despre viata unei fetite de numai doi ani din Rusia, surprinsa in mai multe ipostaze alaturi de parintii ei, punkeri si dependenti de droguri.

“Another Family” este numele proiectului fotografic realizat in 2008, dupa ce Irina Popova s-a intalnit pe strazile din Sankt Petersburg cu Lila. Era noapte, iar Lila era moarta de beata si impingea un carucior in care avea un copilas, pe Anfisa. Tanara a intrebat-o daca poate sa ii faca o fotografie, iar Lila s-a aratat atat de entuziasmata de idee, incat a invitat-o in apartament. Aici a cunoscut-o mai bine pe Anfisa si pe Pasa, tatal sau, de asemenea consumator de droguri.

Citeste si: IREAL! ACESTE FOTOGRAFII UIMITOARE CU ANIMALE SALBATICE NU SUNT PHOTOSHOPATE. GALERIE FOTO

Tanara fotografa s-a mutat timp de doua saptamani alaturi de cuplu, pentru a surprinde mai bine iubirea care nu cunoaste limite, indiferent de circumstante. Pozele controversate, care surprind viata  micutei Anfisa, de numai doi ani la vremea respectiva, au starnit revolta printre internauti, care au cerut ca fetita sa fie luata de langa parintii sai toxicomani, scrie demilked.com.

Irina Popova a capturat pe pelicula scene reale din viata cuplului, intr-un apartament mic si mizer, cu fetita Anfisa inconjurata de tigari, droguri, petreceri si violenta. Pe langa reactiile de furie pe care le-a declansat, proiectul ridica totusi un mare semn de intrebare: „Fotografii sunt simpli observatori sociali, documentand realitatea bruta, sau sunt obligati sa intervina in vietile celor pe care ii fotografiaza?

Intr-un final, Anfina nu a fost luata de langa parintii ei si acum merge la gradinita. Mama ei Lila a parasit-o, iar acum Pasa are grija de ea. La randul sau, barbatul lucreaza cu jumatate de norma ca electrician si are grija de fiica lui, alaturi de noua sa iubita si de fiul ei.

Sursa foto si video: demilked.com, youtube.com