FOTO. TEXTUL nu este despre ACEASTA FATA! Este despre cum a ajuns EA pe aceasta FOAIE!

Ceea ce face acest barbat cu un simplu placaj a starnit destul de multa valva pe Instagram. Asta pentru ca LUCRARILE lui te uimesc cu adevarat si te fac sa te intrebi daca ceea ce vezi in fata ochilor este REAL sau nu.

Este doar o banala hartie mototolita, care are imprimat chipul unei tinere. De fapt, aceasta hartie nu e deloc o hartie. Ai in fata un TABLOU extrem de fotorealist al artistului Ivan Hoo.

Citeste si: IREAL! ACESTE FOTOGRAFII UIMITOARE CU ANIMALE SALBATICE NU SUNT PHOTOSHOPATE. GALERIE FOTO

Tanarului PICTOR i-au placut mereu artistii care lucreaza cu pastel, cum a fost maestrul Edgar Degas, sau pionierii fotorealisti Audrey Flack si Roberto Bernadi. Lucrarile lui Hoo sunt atat de bine realizate incat pacalesc ochiul si ai impresia ca sunt FOTOGRAFII. Pe langa talentul artistului, secretul, spune acesta, este ca lucreaza cu lemnul, un material permisiv, cu ajutorul caruia el poate sa creeze adevarate OPERE DE ARTA.

Totul a inceput in urma cu cativa ani, cand a experimentat pe lemn primele PORTRETE. Apoi a prins gustul si a inceput sa experimenteze diferite concepte. Prima lui lucrare a fost “efectul de picurare”. A postat imaginea pe Instagram si a primit multe incurajari.

Citeste si: POZA ASTA ASCUNDE O ISTORIE INCREDIBILA! GALERIE FOTO

 

A fost prima lui OPERA ANAMORFICA. Aceasta ARTA se refera la redarea unor forma obisnuite pe care omul le recunoaste intr-o noua forma. Aceste desene trebuie privite dintr-un anumit unghi.

Sursa foto si video: evrystry.com, youtube.com