FOTO Un EUROPARLAMENTAR PSD si-a angajat pe post de asistenta o DANSATOARE din UCRAINA

Europarlamentarul PSD CLAUDIU CIPRIAN TANASESCU, fiul fostului deputat peremist DAN CLAUDIU TANASESCU, unul din cei mai tacuti reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European (PE) se poate mandri insa cu un lucru: are una din cele SEXY ASISTENTE.

Este vorba de ANASTASIA FEDORENKO, o dansatoare profesionista din Ucraina, care este maritata cu un roman. ANASTASIA are 27 de ani, vorbeste rusa si engleza, scrie Atitudinea de Constanta. A lucrat ca fotomodel si mai apoi ca balerina in Ucraina. 

Sursa citata scrie ca frumoasa bruneta nici macar nu vorbeste LIMBA ROMANA, dupa cum marturiseste in propriul CV, chiar daca este maritata cu un CETATEAN ROMAN, stapanind in schimb rusa si engleza. ANASTASIA FEDORENKO are diploma de coregraf la Universitatea Culturala din Kiev, completata de un master la Universitatea de Stat Kherson, iar din 2005 preda baletul, numeroase alte stiluri de dans si fitness, activand, de-a lungul timpului, ca fotomodel si principala balerina in trupe din Ucraina si pe vase de croaziera, in 2012 deschizandu-si propria scoala la Bruxelles, unde a fost cooptata si in echipa politica a europarlamentarului CLAUDIU CIPRIAN TANASESCU.

CITESTE SI: SOCANT FLORIN TECAU, presedintele CJ ARGES, la agatat pe FACEBOOK: F.. PUTIN si RAR! FOTO 

Sursa foto: facebook/ anastasia fedorenko