FOTO. VARZA, cel mai tare ANIMAL DE COMPANIE in randul tinerilor!

VARZA a devenit cel mai cool ANIMAL DE COMPANIE din China in randul tinerilor care sufera de singuratate! Mai multi adolescenti au fost surprinsi cu VERZE in lesa, pe post de ANIMALE DE COMPANIE menite sa ii ajute sa socializeze mai usor.

VARZA pe post de ANIMAL DE COMPANIE! Se intampla in China si nu este o gluma. Din cate se pare adolescentii din aceasta tara isi scot VERZELE la plimbare prin oras ca forma de terapie impotriva depresiei si singuratatii.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA IN FOTOGRAFIILE DE FAMILIE: “E O FETITA MOARTA!”. GALERIE FOTO

“Simt ca imi pot transfera gandurile negative la adresa mea asupra verzei. O scot la plimbare si ma intorc acasa simtindu-ma mai bine”, explica Lui Ja Chen, unul dintre tineri, potrivit austriantimes.at.

“Totodata, imi este mult mai usor sa incep o conversatie despre VARZA lui cu un strain. Verzele sunt mai bune decat cainii, nu latra si nu se iau la harta cu alte VERZE. Nici nu au nevoie de mancare si nici nu lasa mizerie”, mai spune tanarul.

Adolescentii cu VERZE IN LESA au fost fotografiati, recent, in cadrul festivalului de muzica Midi Music Festival, ce are loc anual la Beijing.

“Nu este vorba de gasirea unui iubit sau a unei iubite, doar despre nevoia de socializare”, explica ciudatul fenomen psihiatrul chinez Wen Chao, din cadrul Universitatii Beijing.

Citeste si: VIDEO. INCREDIBIL. OUA LANSATE DIN VAGIN – ARTA STRADALA!

Totusi, fenomenul s-ar parea ca este unul izolat si face parte dintr-o forma de arta initiata de artistul Han Bing. Din cate se pare, tinerii au luat parte la proiectul lui Han, in acest fel artistul indemnand oamenii sa reflecte asupra societatii. Potrivit kotaku.com, Han Bing calatoreste cu VERZE prin lume de 14 ani de zile!

Sursa foto: kotaku.com, theworldofchinese.com, leonhart90.blogspot.com