FOTO! Viorel Hrebenciuc, “INFUNDAT” de trei JURISTI tineri. Cine sunt EROII!

Dupa doi ani, prin eforturile si “incapatanarea”a trei oameni de a nu ceda in fata presiunilor, o intreaga mafie a RETROCEDARILOR ILEGALE, printre care si deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, a intrat in plasa procurorilor. CARMEN DUDAS, MIHAI TOPOR SI DANIEL ASAFTEI sunt JURISTII bacauani care s-au opus improprietaririi ilegale a lui Paltin Sturza cu 43 de mii de hectare de padure, informeaza adevarul.ro.

Politicieni cu greutate si judecatori! Toti sunt pusi sub acuzare in ultimele zile de catre procurorii DNA Brasov intr-unul dintre cele mai mari dosare de coruptie de dupa Revolutie, al carui prejudiciu, in dauna statului, este estimat la 303 milioane de euro.

Citeste si: DUMITRU ILIESCU, FOST SEF AL SPP, ERA INTERMEDIARUL LEGATURII DINTRE HREBENCIUC SI DNA. UPDATE

Potrivit sursei citate, aceasta ancheta nu ar fi existat acum daca nu exista moralitatea unor oameni si daca nu s-ar fi facut toate demersurile legale in dosarul de RETROCEDARE.

CARMEN DUDAS (37 DE ANI), MIHAI TOPOR (37 DE ANI) SI DANIEL ASAFTEI (35 de ani) sunt JURISTII care, timp de mai multi ani, au probat in instanta faptul ca Elie Vlad Sturza si apoi fiul sau, Paltin Sturza, nu au calitatea de mostenitori, ca sunt rude de gradul cinci si sase, din ramura Mariei Ghica. 

In pofida a doua sentinte, una din 8 octombrie 2007, data la Judecatoria Onesti, si alta un an mai tarziu, la Tribunalul Bacau, prin care plangerea lui Elie Vlad Sturza a fost respinsa (in ultimul caz definitiv si irevocabil), procesul a fost redeschis la Covasna, totul prin diligentele avocatului si deputatului Ioan Adam. Sentintele pronuntate aici i-au dat castig de cauza lui Paltin Sturza si au dus la declansarea anchetei penale.

Citeste si: VICTOR PONTA SE LEAPADA DE COLEGII HREBENCIUC SI SOVA: EU MA OCUP DE GUVERN

CARMEN DUDAS este jurista la Directia Silvica Bacau, MIHAI TOPOR este, acum, jurist al unei firme de distributie, iar DANIEL ASAFTEI, juristul Prefecturii Bacau, activeaza astazi tot in privat. Citeste mai multe aici.

Sursa foto: adevarul.ro