FOTO VIRAL. A ramas blocata in canalizare dupa ce a incercat sa-si recupereze iPhone-ul

Ce nu face omul atunci cand isi pierde smartphone-ul! Este si cazul unei tinere din Marea Britanie, a carei fotografie a devenit viral pe internet. Poza o infatiseaza pe tanara de 16 ani in timp ce este blocata intr-o gura ingusta de canal dupa ce si-a scapat iPhone-ul in canalizare.

Ella Sankey, din Dover, se plimba intr-o dupa amiaza impreuna cu cainele ei prin cartier. Nu se stie cum, insa si-a scapat iPhone-ul in canalizare si s-a gandit ca daca intra dupa el, si-l poate recupera cu ajutorul picioarelor.

Numai ca adolescenta a ramas blocata pe gaura ingusta, la fata locului adunandu-se, in scurt timp, foarte multi vecini, inclusiv mama fetei.

Citeste si: IPHONE 6 VERSUS GALAXY S5, BATALIA GIGANTILOR: 6 MODURI PRIN CARE TELEFONUL APPLE VA FI MAI BUN DECAT RIVALUL SAU COREEAN

Pana la urma, Ella a fost scoasa din gura de canal cu ajutorul pompierilor chemati de mama ei. In afara de o sperietura groaznica, ea nu a suferit alte rani, insa iPhone-ul ei s-a facut praf. Pompierii au primit apelul la ora locala 19.17 minute, iar la 19.26 eleva era deja scoasa din gaura de canal, scrie Daily Mail.

“Vorbeam cu cineva si cand am vrut sa-mi pun telefonul in buzunar, acesta a cazut in canal. Pentru ca nici nu ma gandeam sa plec fara telefon, am sarit in canalizare”, a explicat Ella.

“Nu eram chiar blocata, aveam nevoie doar de puţin ajutor sa pot iesi, dar mama a intrat in panica”, a adaugat adolescenta. 
 

Sursa foto: dailymail.co.uk