FOTO SOCANT! Restaurante si magazine in CIMITIR. Aici, oamenii traiesc printre MORTI!

SOCANT! Din cauza supraaglomerarii si a faptului ca locuintele sunt insuficiente in capitala filipineza Manila, mii de oamenii nu au avut incotro si s-au reorientat, ducandu-si traiul zilnic in cel mai mare CIMITIR din ORAS.

Manila este un ORAS plin de viata, cu o populatie in jur de 12 milioane de locuitori. Din pacate, 40% dintre acestia traiesc sub pragul saraciei, inghesuiti in ghetouri, fiindu-le imposibil sa isi permita ceva mai bun, noteaza Amusing Planet.

Astfel, nu e de mirare ca CIMITIRUL de nord din Manila, cel mai vechi si cel mai mare din oras, cu o suprafata de 21 de hectare, a devenit casa pentru mii de oameni saraci care nu au unde trai.

Citeste si: SOCANT! NUMAI AMERICANII PUTEAU FACE ASTA CU MORTII

Oamenii au profitat de fiecare spatiu lasat liber si si-au construit “case”. De fapt baraci improvizate din lemn si tabla, cocotate direct pe morminte.

In timp ce unii au reusit sa aiba si curent electric de la o strada din apropiere, apa potabila provine de la unul din puturile sapate in jurul CIMITIRULUI.

Ascuns privirilor, aici exista un adevarat ORAS, cu strazi si alei “impodobite” cu morminte si cavouri. Rezidentii ORASULUI si-au amenajat in CIMITIR locuri de joaca, magazine, restaurante si chiar Internet cafe-uri. Si totusi, destinatia initiala a acestui “ORAS” inca se pastreaza, aici avand loc pana la 80 de inmormantari in fiecare zi.

In plus, rezidentii sunt platiti pentru a avea grija de morminte, adolescentii castigand in jur de 50 de centi pentru a cara sicrie.

Citeste si: ATENTIE, IMAGINI CARE POT AFECTA EMOTIONAL! A MURIT IN 1920, INSA ARATA DE PARCA AR FI IN VIATA!

Nu se stie exact cand au inceput oamenii sa se mute in CIMITIR, insa cei care traiesc aici din anii ’50 afirma ca existau deja multi rezidenti in acei ani. Potrivit unei estimari din 2012, circa 6.000 de filipinezi traiesc in CIMITIRUL din Manila.

Sursa foto si video: rappler.com, pruned.blogspot.com, amusingplanet.com, youtube.com