FOTOGRAFIE compromitatoare cu ELENA UDREA – Vezi imaginea in articol

Elena Udrea, candidatul PMP pentru fotoliul prezidential, si-a inceput periplul prin tara, chiar daca nu a inceput campania in mod oficial. Numai ca blonda politicii romanesti face deja deliciul internautilor, dupa ce in weekend s-a fotografiat cu un tanar care purta un mesaj total nepotrivit cu statutul de candidat al Elenei Udrea.

Aflata pe litoral, imbracata in alb, cu ochelari de soare la ochi si cu zambetul pe buze, Elena Udrea a acceptat sa se fotografieze alaturi de un tanar, fara a tine cont insa de mesajul inscriptionat pe tricoul acestuia: “Nu sunt ginecolog, dar pot arunca o privire”.

ELENA UDREA accepta provocarea ALS ICE BUCKET lansata de Boc si il provoaca apoi pe Ponta

Imaginea a facut furori pe retelele de socializare, iar glumele pe seama ei nu au intarziat sa apara, potrivit celor de la Libertatea.

In urma cu o saptamana, Elena Udrea si-a anuntat oficial candidatura pentru Presedintie, decizie luata de reprezentantii PMP reuniti in Colegiul National. Un singur vot a fost impotriva candidaturii sale, acesta apartinand europarlamentarului Cristian Preda.

Si fostul premier Adrian Nastase a facut o fotografie de tot rasul, dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Nastase s-a fotografiat la Cornu alaturi de cei doi fii ai sai, dar si de cainele familiei, care se afla in erectie chiar in momentul in care a fost facuta poza. VEZI AICI FOTO