FOTOGRAFII cu fata lui ADI MINUNE GOALA! Manelistul a luat FOC!

ADRIAN MINUNE nu mai are liniste si pace de cateva zile, de cand fata i-a fugit de acasa. Manelistul este cu atat mai suparat cu cat, spune el, ar exista niste poze compromitatoare cu fiica lui, despre care se teme ca vor ajunge pe internet.

De patru zile ADI MINUNE nu mai poate pune geana pe geana. Carmen, fata lui, a fugit de acasa la iubitul ei, Franco. Manelistul spune ca baiatul o trateaza urat pe fiica lui si chiar ar santaja-o cu niste poze in care apare goala, pe care Franco a corupt-o sa le faca scrie Libertatea.ro.

Citeste si: CU EL A FUGIT FATA LUI ADI MINUNE – FOTO IN ARTICOL

“Stiu ca Franco o santaja. Probabil, pentru niste poze pe care ea, la 16 ani, a fost corupta sa le faca… si-a aratat… nu stiu… a fost corupta sa faca prostii. Franco sa ma sune sa ne impacam. Ca daca nu, sunt in stare sa ma duc intr-o clipa la puscarie pentru Carmen. Sunt in stare de orice. Sunt o bomba, il iau in brate pe Franco si explodez cu el”, a declarat ADRIAN MINUNE, marti seara, la Kanal D.

Carmen, in varsta de 17 ani, a fugit de acasa in weekend, in timp ce tatal ei se afla la o nunta. Adolescenta nu da semne ca ar vrea sa se intoarca prea curand.

“Am vorbit cu mama si cu tatal meu. I-am linistit pentru ca voi faceti tot circul asta la televizor. M-ati asociat cu Regele Cioaba. Noi nu facem parte din comunitatea lor si nu ne punem banuti in par. Sunt impreuna cu iubitul meu la munte si vorbesc de pe alt numar de telefon, ca nu vreau sa fiu gasita. Am facut acest lucru pentru ca parintii mei nu erau de acord cu Franco. Relatia noastra a fost interzisa si au trecut 2 ani de cand ei stiu de asta”, a marturisit Carmen, la Kanal D, potrivit sursei citate.

Citeste si: ADI MINUNE, AUDIAT LA DIICOT IN DOSARUL IN CARE FLORIN SALAM ESTE ANCHETAT PENTRU CONSUM DE DROGURI

Intr-o alta discutie cu un reporter de la Antena 1, Carmen a spus ca este virgina si nu are de gand sa se marite deocamdata.

“Parintii mei il cunosc si nu sunt de acord cu el. Sunt bine si sunt cu Franco. Nu m-am maritat si sunt virgina. Nu am de ce sa imi para rau de parintii mei. Sunt in Bucuresti si nu am fugit, nu sunt tinuta cu forta”, a marturisit fiica lui ADI MINUNE.

Sursa foto: wowbiz.ro, protv.ro, libertatea.ro, svnews.ro