Fotografii UIMITOARE: Asa arata GEMENII IDENTICI dupa ce soarta isi urmeaza cursul

La nastere, GEMENII IDENTICI sunt, practic, imposibil de deosebit. Exceptand semnele de nastere si personalitatile fiecaruia, cei doi GEMENI care impart acelasi ADN sunt copia fidela a celuilalt. Timpul insa, isi pune amprenta pe fiecare dintre noi, astfel ca nu e de mirare ca pana si fratii identici ajung sa arate semnificativ diferit.

O demonstreaza un proiect fotografic al unui artist din Beijing. Gao Rongguo a surprins in mai multe FOTOGRAFII cum a trecut timpul pentru mai multe perechi de GEMENI IDENTICI. El a selectat mai multi frati de peste 50 de ani si a incercat sa sublinieze prin arta, diferentele fizice care apar in urma trecerii anilor.

Citeste si: 10 ANIMALUTE HAIOASE CARE ITI VOR INSENINA ZIUA! GALERIE FOTO

“Oamenii nascuti in acelasi timp se diferentiaza prin temperament si soarta”, exprima Gao esenta muncii sale, potrivit cotidianului Huffington Post.  

Pentru a realiza fotografiile uimitoare, artistul s-a intors in provincia Shandong, acolo unde a crescut. Aici a surprins pe pelicula, in mijlocul naturii, asemanarile si deosebirile dintre GEMENI, punandu-i fata in fata. In unele poze inca se pastreaza asemanarea fizica, in timp ce in altele gemenii nici nu par a fi rude.

In ultima FOTOGRAFIE si cea mai sfasietoare, unul dintre gemeni nu mai exista, iar fratele sau priveste in gol catre locul unde acesta ar fi trebuit sa se afle. 

Subiectii lui Gao Rongguo dau impresia ca se privesc in oglinda, cand de fapt ei isi vad fratele.

Sursa foto: huffingtonpost.com