Fotograful care l-a surprins pe Francois Hollande cu amanta a primit 30.000 de euro

Fotograful care a reusit sa il surprinda in poze pe presedintele Frantei, Francois Hollande, cu iubita sa cea noua, actrita Julie Gayet, a incasat de la revista Closer, cea care a dezvaluit relatia amoroasa secreta a sefului statului, 30.000 de euro.

Fotograful care a relizat fotografiile care au desconspirat relatia secreta dintre Francois Hollande, presedintele Frantei, si actrita Julie Gayet a fost recompensat cu doar 30.000 de euro chiar daca incasarile publicatiei sunt de zece ori mai mari.

Revista s-a vandut ca painea calda si a fost nevoie chiar sa se tipareasca un supliment de 150.000 de exemplare, pentru a aproviziona unele chioscuri. Primele estimari indicau un nivel de vanzari de la 330.000 de exemplare vandute in medie in ianuarie, la circa 550.000 de exemplare sperate pentru aceasta saptamana istorica, scrie Le Point. Adica o cifra de afaceri suplimentara de peste 300.000 de euro cel putin.

Raportat la cat i-a costat pe cei de la Closer comanda de fotografii adresata unui paparazzi renumit, e chiar frumos castigul. Respectivul fotograf este cel care a descoperit-o si pe fiica secreta a fostului presedinte francez Francois Mitterrand, Mazarine.

Pentru revista Closer exista insa si riscul unui proces, actrita putand cere acum zeci de mii de euro daune si o eventuala publicare a unei dezmintiri pe prima pagina a revistei. La fel si pentru Valerie Trierweiler, iubita oficiala a presedintelui, care are statut de Prima Doamna, care este puternic afectata de scandal si care poate ataca revista in mod legitim pentru ca i-a afectat viata privata.

 Sursa foto: Le Point