FRANCE FOOTBALL il lauda pe cel mai interesant fotbalist roman: Este CREMA CARPATILOR!

Publicatia franceza FRANCE FOOTBALL a intocmit o lista cu cei mai asteptati 50 de jucatori la editia din acest an a Campionatului European de fotbal, printre acestia numarandu-se mijlocasul stelist NICUSOR STANCIU, pe pozitia 46.

Sub titlul “STANCIU, CREMA CARPATILOR”, bisaptamanalul din Hexagon a remarcat evolutiile bune ale lui NICUSOR STANCIU din acest sezon, care au culminat cu convocarea la nationala la meciurile amicale cu Lituania, cand a inscris unicul gol al partidei, si cu Spania.

“Pentru ca Romania conteaza pe el. Mijlocasul ofensiv i-a incantat deja pe suporterii stelisti si, fara indoiala, va fi atractia principala a reprezentativei romane. Stanciu si Romania vor debuta in fata Frantei, in meciul de deschidere. <> ar trebui sa fie precauti cu el, iar fundasii francezi ar trebui sa-l aiba in vizor”, a explicat FRANCE FOOTBALL nominalizarea fotbalistului de 22 de ani.

Publicatia a anuntat numerele 46-50 din lista amintita, alaturi de NICUSOR STANCIU fiind alesi Anthony Martial (Franta – locul 50), William Carvalho (Portugalia – locul 49), Ricardo Rodriguez (Elvetia – locul 48) si John Guidetti (Suedia – locul 47).

Ceilalti jucatori vor fi anuntati pana la 9 iunie. Turneul final al Campionatului European de fotbal va avea loc intre 10 iunie si 10 iulie, in 10 orase din Franta.

Sursa foto: France Football