Francezii sunt fascinati de pretul noului Duster ! Este mai ieftin decat Renault Clio

Noul Duster poate fi comandat in Franta, incepand de azi, 8 octombrie, avand un pret de plecare de 11.900 de euro, in varianta 4×4.

Automobilul, prezentat in premiera la Salonul de la Frankfurt, va avea acelasi pret de pornire ca si Dusterul din generatia anterioara. Noua versiune restilizata va avea ca dotare standard un sistem de control electronic al traiectoriei, airbaguri laterale pentru locurile din fata, precum si airbaguri pentru cap si torace, scrie libertatea.ro. Pentru 15.200 de euro, masina va fi echipata cu aer condiţionat, computer de bord, oglinzi electrice incalzite, precum si cu noul motor pe benzina de 125 CP.

Jurnalistii de la publicatia franceza „La Tribune” remarca fascinati faptul ca, la acest pret, noul Duster este mai ieftin decat Renault Clio, in aceeasi varianta de echipare, desi are o motorizare mai puternica. Ziaristii spun ca noul Duster nu are concurent, la acest pret, Nissan Qashqai, cel mai accesibil SUV 4×4, in afara de Dacia Duster, costand cu cel putin 6.000 de euro in plus .

Sursa foto: libertatea.ro