Franck Ribery a primit Balonul de Aur Adidas

Francezul Franck Ribery, mijlocasul echipei Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al CM al Cluburilor, primind trofeul pentru cel mai bun fotbalist al turneului.

Mijlocasul lui Bayern Munchen, Franck Ribery, a fost ales cel mai bun fotbalist al recent incheiatului Campionat Mondial al Cluburilor, competitie care s-a desfasurat in Maroc. Nemtii au castigat trofeul intercontinental, dupa victoria obtinuta cu 2-0 in finala contra celor de la Raja Casablanca. Ribery si-a adjudecat “Balonul de Aur”, trofeu oferit de sponsorul Adidas pentru cel mai bun jucator al turneului. Pe doi s-a clasat capitanul lui Bayern, Philipp Lahm, iar pe trei il regasim pe Muhsin Yacur, de la Raja.

Trofeul Balonul de Aur Adidas, este un alt premiu obtinut in acest an de Frank Ribery, dupa ce francezul a fost desemnat fotbalistul anului in Franta si a castigat trofeul UEFA pentru cel mai bun fotbalist al Europei.

Mai mult, Ribery este unul dintre cei trei finalisti aflati in cursa pentru castigarea trofeului Balonul de Aur, oferit de FIFA si France Football.

Sursa foto: ziare.com