FRANK WILLIAMS, patronul echipei de F1 cu acelasi nume, a fost INTERNAT de URGENTA

Frank Williams, patronul echipei cu acelasi nume din Formula 1, a fost spitalizat in Anglia, unde se pare ca va trebui sa stea mai multe saptamani, pentru a urma un tratament pentru problemele sale cu tensiunea arteriala.

Un purtator de cuvant a declarat ca legendarul patron in varsta de 72 de ani, care este tetraplegic, dupa afectarea grava a maduvei spinarii intr-un accident de automobil in 1986, a raspuns bine primelor ingrijiri la tratamentul specializat primit la Stoke Mandeville Hospital. De altfel, Williams, care este complet imobilizat de 28 de ani, a lipsit de la ultimele curse. “Se pare ca va sta in spital cel putin inca doua saptamani”, a adaugat purtatorul de cuvant.

CITESTE SI: Veste de ULTIMA ORA despre MICHAEL SCHUMACHER

Fiica lui Frank Williams, Claire, care este director adjunct al echipei, a ramas cu el in tara si va lipsi de la Marele Premiu al SUA de la Austin (Texas), de duminica, dar este asteptata sa vina in Brazilia, pentru a urmari saptamana viitoare Marele Premiu al Braziliei, de pe circuitul Interlagos din apropiere de Sao Paulo.

Williams este una dintre cele mai performante echipe din Formula 1, cucerind de 9 ori titlul la constructori si de 7 ori la piloti, intre 1980 si 1997, dupa care pentru ea au inceput vremuri grele, nemaireusind un titlu din 1997. Anul acesta are o revenire spectaculoasa, aflandu-se pe locul 3 in clasamentul mondial al constructorilor. 

CITESTE SI: LEWIS HAMILTON a castigat MARELE PREMIU al JAPONIEI dupa o cursa intrerupta in turul 44 

SURSA FOTO: SPORT.RO