FRANTA: 31 de imigranti au fost GASITI IN VIATA intr-un CAMION FRIGORIFIC

Un numar de 31 de imigranti au fost descoperiti vineri intr-un camion frigorific in nordul Frantei, toti ‘vii si sanatosi’, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

‘Vineri, in jurul orei locale 07:30 (05:30 GMT), 31 de persoane au fost descoperite intr-un camion frigorific de mare tonaj, intr-un spatiu de refugiu pe autostrada A16, nu departe de localitatea Grande-Synthe’. Cei 31 de imigranti, printre care un copil de trei ani, sunt ‘vii si nevatamati’. Temperatura in interiorul blocului frigorific era ‘sub un grad’, potrivit aceleiasi surse de informatie.

Este vorba de persoane care ‘s-au declarat de nationalitate siriana si vietnameza’, au precizat autoritatile, care nu au fost in masura sa spuna cat timp au stat aceste persoane in camion.

CITESTE SI: DETALIILE SOCANTE DESCOPERITE LA AUTOPSIA CELOR 71 DE VICTIME DIN CAMIONUL FRIGORIFIC DIN AUSTRIA

Luni, 15 imigranti au fost descoperiti la Arras, in nordul Frantei, intr-un camion-cisterna, unde s-au aflat in contact cu un produs toxic de tip minium (oxid salin de plumb), insa niciunul dintre ei nu prezenta simptome de intoxicare.

In data de 27 august, 71 de imigranti morti — inclusiv copii — au fost descoperiti intr-un camion frigorific pe marginea unei autostrazi nu departe de Viena, drama ce a socat opinia publica din Europa.

Sursa foto: enca