Franta: Accident de autocar soldat cu doi morti si 30 de raniti

Un accident de autocar a avut loc in Franta si s-a soldat cu doi morti si treizeci de raniti, dupa ce unul dintre pasageri a intrat in conflict cu un alt turist si apoi cu soferul si a tras de volan. Autocarul trasporta 44 de persoane dintre care si trei soferi, informeaza Le Figaro.

Un accident de autocar s-a petrecut pe autostrada A9 din Hexagon, la ora locala 1.30, in noaptea de sambata spre duminica. La fata locului au venit 20 de ambulante si patru elicoptere.

La bordul autocarului se aflau 44 de persoane, printre care si trei soferi. Pasagerii erau turisti francezi, spanioli, ucraineni si rusi, care mergeau in excursie in sudul Spaniei, potrivit Le Figaro.

Cei doi morti sunt un spaniol de 55 de ani si un francez de 54 de ani. Trei dintre raniti se afla in stare grava, prognosticul medicilor in privinta acestora fiind rezervat.

Un pasager ucrainean de 30 de ani a recunoscut ca a tras de volanul autocarului aflat in mers, dupa ce ar fi avut o altercatie cu un alt turist aflat in vehicul. Ucraineanul nervos le-a spus autoritatilor ca a vrut sa-l faca pe sofer sa opreasca autocarul si ca de asta a tras de volan.

Soferul de origine spaniola aflat la volanul autocarului a pierdut controlul vehiculului, a intrat pe contrasent si a rupt parapetul de siguranta de pe marginea drumului. In accident nu a fost implicat niciun alt vehicul.

Sursa foto: realitatea.net