FRANTA: AEROPORTUL ORLY din PARIS a fost EVACUAT! Un BARBAT a fost IMPUSCAT

Aeroportul Orly din Paris a fost evacuat, sambata dimineata, iar din primele informatii reiese ca un barbat a fost ucis. Acesta ar fi incercat sa-i ia arma unui soldat, moment in care a fost deschis focul, iar barbatul a fost impuscat mortal, arata Daily Mail, citat de Ziare.com.

UPDATE: Ministerul francez de interne transmite ca un politist a fost impuscat si ranit intr-un incident separat ce a avut loc la nord de Paris la un filtru rutier. “Un barbat a furat arma unui soldat si s-a refugiat intr-un magazin de pe aeroport inainte sa fie impuscat de fortele de securitate”, a declarat un purtator de cuvant al ministerului de externe. Nu exista raniti, a adaugat acesta.

STIRE INITIALA

Barbatul impuscat intr-un terminal al aeroportului nu a fost identificat, arata Metro.Martorii povestesc ca au auzit focuri de arma, dupa care aeroportul a fost evacuat. Inregistrari de la fata locului, in afara aeroportului, arata o multime de oameni in fata cladirii. Politia franceza a confirmat ca o operatiune este in plina desfasurare, informeaza si Reuters. In prezent se cauta eventuali complici ai barbatului si explozibil.

Sursa foto: le monde