FRANTA: Barbatul care si-a UCIS sotia ROMANCA si cei doi COPII s-a predat

Barbatul suspectat ca si-a UCIS SOTIA INSARCINATA si cei doi COPII, vineri seara, la Perreux-sur-marne, in Franta, s-a predat luni la comisariatul din Forbach, au anuntat marti surse apropiate anchetei.

Potrivit Le Nouvel Observateur, femeia este romanca. Principalul suspect, un cetatean moldovean in varsta de 37 de ani, era cautat de anchetatori dupa descoperirea CADAVRELOR vineri seara, la domiciliul familiei, informeaza Adevarul in pagina sa electronica.

Citeste si: ROMANUL BATUT CU BESTIALITATE, IN URMA CU O LUNA, LA PARIS A IESIT DIN COMA

Victima si cei doi baieti, in varsta de 18 luni si respectiv cinci ani, au fost gasiti INJUNGHIATI de catre cumnatul femeii.

Victima este nascuta in Romania, a precizat Parchetul, dupa ce cumnatul sau si vecinii au prezentat-o drept “o unguroaica pe nume Tina”.

Oradeanca Tunde Keri urma sa implineasca 37 de ani in acest an, pe 25 decembrie. Avea doi baieti, in varsta de 5 ani, respectiv un an si jumatate, si urma sa dea nastere unei fetite.

Potrivit Le Nouvel Observateur, barbatul a fost plasat in arest preventiv dupa ce s-a predat, luni seara. Anchetatorii brigazii criminalistice a politiei judiciare pariziene, responsabila cu ancheta, “au venit sa-l ia in cursul noptii pentru a-l aduce” la sediul directiei, a mai precizat sursa citata.

FAMILIE DE ROMANI ARESTATA IN FRANTA, DUPA UCIDEREA UNUI CONATIONAL

Sursa foto: adevarul.ro