FRANTA: Cel putin 42 de OAMENI au MURIT in urma unui ACCIDENT CUMPLIT. UPDATE

Cel putin 42 de PERSOANE au MURIT in urma unui ACCIDENT CUMPLIT petrecut, vineri dimineata in jurul orei 07.30, pe o autostrada din FRANTA. Conform primelor informatii, un CAMION si un AUTOCAR s-au ciocnit violent, in urma impactului violent ambele luand foc. Se pare ca, doar 5 persoane au reusit sa scape cu viata din aceasta tragedie.

UPDATE: 10.55: Presedintele francez Francois Hollande a declarat ca „guvernul este mobilizat total pentru aceasta tragedie teribila.” Pasagerii autocarului ar fi fost persoane de varsta a treia care plecau intr-o calatorie spre Dordogne. Camionul care a intrat frontal in autocar ar fi transportat busteni, anunta Le Parisien.

Accidentul, cel mai grav pe soselele din Franta incepand din 1982, a avut loc in apropierea localitatii Libourne, potrivit serviciilor de pompieri. Majoritatea victimelor erau pasageri ai autocarului, iar in accident a decedat si soferul camionului. Mai multe persoane au reusit sa iasa din autocarul cuprins de flacari, insa deocamdata nu se cunoaste situatia celor raniti.

Potrivit agentiei Reuters, cinci persoane sunt ranite. In autocar se aflau persoane in varsta care plecasera vineri dimineata intr-o excursie dintr-o comuna situata in apropierea locului accidentului si se indreptau spre sud. Potrivit unui localnic intervievat de canalul de televiziune I-tele, accidentul s-a produs intr-o curba extrem de periculoasa. Numeroase ambulante au sosit la locul accidentului.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: lemeridien