FRANTA: Dezvaluiri socante despre ROMANUL care si-a UCIS sotia si cei doi copii minori!

Presa din Franta publica noi dezvaluiri in cazul CRIMEI care a socat Hexagonul! Din cate se pare, romanul care si-ar fi OMORAT, la sfarsitul saptamanii trecute, SOTIA INSARCINATA si cei doi COPII minori a fugit, initial, din Franta, dorind sa ajunga in Romania.

In editiile de ieri ale publicatiilor franceze a aparut informatia ca inainte de a se preda luni seara autoritatilor, FLORIN SEBASTIAN BALAN (38 de ani) a fugit din Franta, planuind sa revina in Europa de Est, cel mai probabil, acasa, in Romania, scrie monitorulsv.ro.

Citeste si: FRANTA: BARBATUL CARE SI-A UCIS SOTIA ROMANCA SI CEI DOI COPII S-A PREDAT

Astfel, CRIMINALUL a ajuns cu un tren in Germania, la Frankfurt, insa aici si-ar fi dat seama ca tot va fi prins. Atunci a luat decizia sa se intoarca in Franta, iar prima oprire pe teritoriul francez a fost gara din Forbach. S-a dat jos din tren si s-a dus direct la comisariatul de politie, unde s-a predat.

“Un om care parea marcat, foarte confuz” a declarat o sursa apropiata anchetatorilor francezi, care a mai precizat ca radauteanul avea doua taieturi mari: una la incheietura unei maini, cealalta, la o coapsa.

“Le-a spus politistilor  ca a incercat sa isi ia viața de cel puțin patru ori. Trebuie sa vedem despre ce fel de tentative de SUICID este vorba”, sustine aceeasi sursa.

Nu se stie motivul care l-ar fi determinat pe FLORIN SEBASTIAN BALAN sa isi UCIDA SOTIA si cei doi COPII.

ROMANUL BATUT CU BESTIALITATE, IN URMA CU O LUNA, LA PARIS A IESIT DIN COMA

Sursa foto: realitatea.net