FRANTA: Doi ROMANI au pus la cale un ASASINAT pentru 4.000 de euro

Franta este zguduita de gestul a doi romani, care au dat cu masina peste un barbat de 40 de ani, in Seine-et-Marne. Barbatul a fost ranit la picioare si bazin, aflandu-se in acest moment in spital. Romanii, in varsta de 19 si, respectiv, 28 de ani, arestati pentru tentativa de omor, au fost platiti de fosta sotie a victimei. Conform Le Parisien, aceasta le-a dat 4.000 de euro pentru a-l ucide pe barbat.

Totul s-a intamplat in 15 martie, cand cei doi au intrat cu un BMW in barbatul care tocmai ajungea acasa. S-a oprit sa-si ridice corespondenta din cutia postala si a fost lovit de bolid. Desi era deja ranit, a fost lovit cu o ranga de unul dintre romani. Pentru ca bolidul cu care venisera, un BMW Seria 3 cu placute false de inmatriculare, intrase in zid, cei doi romani nu au avut incotro si au fost nevoiti sa fuga pe jos.

In prezent, printr-o minune, victima, in varsta de 40 de ani, cunoscuta doar cu initialele M.S., este in afara pericolului. Cat despre romani, acestia se afla in custodia Politiei. In masina parasita la locul faptei au fost gasite indicii care au dus la unul dintre romani. In scurt timp a fost descoperit si complicele sau si, in cele din urma, femeia care ii platise.

Pentru moment, nu se cunoaste motivul pentru care femeia a vrut sa-si vada mort fostul sot. In plus, un martor a povestit ca, inainte de seara fatidica, o masina a stationat in fata locuintei sale timp de doua zile. Cel mai probabil, barbatul a fost supravegheat inainte de incident.

Sursa foto: le monde/ Sursa traducere: Ziare.com