FRANTA: MUSULMANII au pazit o BISERICA de CRACIUN, pentru a-i proteja pe CRESTINI de ATENTATE TERORISTE (VIDEO)

MUSULMANII DIN FRANTA au facut un scut viu in fata unei BISERICI CATOLICE din orasul LENS in timpul slujbei de CRACIUN, pentru a-i proteja pe crestini de un eventual ATENTAT TERORIST, anunta presa franceza.

Decizia MUSULMANILOR a venit dupa ce Ministerul de Interne francez a emis avertismente legate de posibile AMENINTARI TERORISTE in timpul slujbelor de CRACIUN tinute la bisericile crestine.

Liderul Uniunii Musulmane din Pas-de-Calais, Abdelkader Aoussedj, a spus ca gestul facut arata ca MUSULMANII respecta alte religii.

CITESTE SI: UN FRANCEZ A PRIMIT DOI ANI DE INCHISOARE DUPA CE A DECLARAT CA ATENTATELE DE LA PARIS AU FOST MAGNIFICE

“Ne-ar fi placut ca acest sa fie facut peste tot, mai ales ca este perioada in care MUSULMANII sunt stigmatizati. Acesta este adevaratul ISLAM, nu are nicio legatura cu acei prosti, acele mere stricate”, a declarat Aoussedj.

“E normal ca MUSULMANII sa respecte celelalte religii si este un gest puternic care onoreaza toti MUSULMANII”, a adaugat liderul Uniunii Musulmane.

Peste 200 de persoane au aplaudat gestul conationalilor lor MUSULMANI, in timp ce pastorul Lemble din Lens a declarat initiativa ca fiind una “superba” si le-a oferit MUSULMANILOR “Lumina din Betleem”, un simbol al pacii. 

Sursa foto: bn24