Franța. Român de 14 ani, urmărire ca în filme cu polițiștii din Nantes. Un agent a fost rănit

Un băiat român de 14 ani a ajuns pe mâinile polițiștilor, după o urmărire ca în filme pe străzile din oraşul francez Nantes. Totul s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 05:00, scrie știridiaspora.ro.

O echipă de poliţişti motociclişti patrula în zona unui hangar de bărci, când un autoturism s-a apropiat în viteză de baraj. În maşină se aflau patru persoane, dintre care un adolescent român în vârstă de 14 ani. Tinerii teribilişti au încercat să scape de agenţii care îi urmăreau și au vrut chiar să îi dea jos de pe motociclete, împingându-i cu autovehiculul.

Citește și: FRANȚA. UN ȘOFER ROMÂN RUPT DE BEAT S-A RĂSTURNAT CU TIR-UL

Când au văzut că nu au sorţi de izbândă, aceştia au sărit din mers din maşină, apoi au luat-o la fugă. Autoturismul a continuat să meargă cu viteză şi a lovit un poliţist, apoi s-a oprit într-un zid.

Autorităţile l-au prins în cele din urmă pe fugarul român, însă ceilalţi trei au reuşit să scape. La audieri, băiatul a recunoscut că autovehiculul a fost furat cu o noapte în urmă. Tânărul a fost lăsat apoi să plece, fiind chemat în faţa instanţei în luna mai pentru proces. Poliţiştii din Nantes încearcă acum să dea de ceilalţi trei indivizi.

Sursa foto: le monde