Franța. Româncă, ucisă cu sânge rece de soțul său, tot român

Laura Mocanu a fost ucisă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în casa în care locuia, la Saint-Rémy-lès-Chevreuse, chiar de soţul ei. Cei doi erau despărțiți, însă femeia l-a lăsat pe acesta să stea în casa ei pentru o vreme.

După ce a comis oribila crimă, el a mers la poliție și s-a predat. Românca, în vârstă de 30 de ani, se pregătea să plece în vacanţă, în Cuba, însă soțul ei și-a ieșit din minți și a strangulat-o.

Bărbatul de 28 de ani, tot român, s-a prezentat singur la poliție şi a anunţat crima, precizând că totul s-a întâmplat în urma unui scandal monstru, transmite publicația Le Parisien, citată de știridiaspora.ro.

Citește și: SPANIA. O FETIȚĂ ROMÂNCĂ A MURIT, IAR O ALTA SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU MICUȚELE

Potrivit prietenilor cuplului, Laura a încercat de mai multe ori să se despartă de criminal, iar de această dată luase decizia unei separări definitive. De milă, femeia a acceptat ca bărbatul să locuiască în aceeaşi casă cu ea, până găsea unde să se mute.

Laura Mocanu fondase împreună cu o prietenă franţuzoaică ACINA, o organizaţie de solidaritate care lucra pentru imigranţi, mulţi dintre ei români care trăiau în condiţii precare la periferiile oraşelor Paris şi Lille.

Sursa foto: le parisien