FRANTA: SOFERITA inculpata pentru OMUCIDERE dupa ce a lovit un GRUP DE MIGRANTI LA CALAIS

O femeie a fost inculpata pentru OMUCIDERE SI RANIRE INVOLUNTARA dupa ce a intrat cu automobilul intr-un GRUP DE MIGRANTI pe o sosea in apropiere de CALAIS, NORDUL FRANTEI, omorandu-l pe unul dintre ei, relateaza vineri AFP.

Dupa ce a fost retinuta timp de 48 de ore, femeia a fost inculpata pentru omucidere si ranire involuntara, cu circumstante agravante pentru ca A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI, si plasata sub control judiciar joi, a precizat Parchetul din Boulogne-sur-Mer (nord).

In noaptea de luni spre marti, UN SIRIAN A DECEDAT si alti trei migranti au fost RANITI USOR in apropiere de Calais, dupa ce au fost loviti de un autovehicul.

CITESTE SI: FRANTA SI MAREA BRITANIE ANUNTA CA FAC DIN PROBLEMA IMIGRANTILOR O PRIORITATE ABSOLUTA

Autoarea accidentului s-a prezentat de bunavoie la politie marti dimineata, dupa ce a auzit stirea la radio. Ea a declarat ca ‘a lovit ceva’ in noaptea precedenta, dar ca nu si-a dat seama ca a fost vorba despre oameni. Cei trei raniti — doi sirieni si un palestinian — au fost spitalizati cu rani usoare la umar si torace.

In jur de 6.000 de migranti, veniti mai ales din Africa de Est si Orientul Mijlociu, se afla in tabara improvizata de la Calais, unde traiesc in conditii precare. Din 26 iunie, 17 migranti si-au pierdut viata in incercarea de a ajunge in Marea Britanie prin tunelul de sub Canalul Manecii.

Sursa foto: politico