Fratele AUREI ION, declaratii INCENDIARE la adresa medicului Sorin Ianaceu

La aproape jumatate de an de la moartea surorii sale, FRATELE Aurei Ion ii aduce medicului SORIN IANACEU, unul dintre supravietuitorii teribilului accident aviatic, acuzatii extrem de grave.

Mezinul familiei Ion nu isi gaseste linistea. El este extrem de dezamagit de felul in care au cooperat supravietuitorii accidentului din Muntii Apuseni.

“Am postat un mesaj pe Facebook in care mi-am exprimat o parere personala in ceea ce priveste moartea surorii mele. Avand in vedere ca doar medicul Zamfir s-a ocupat de Aura, nu stiu in ce masura medicul IANCEU sustine ca a cooperat. Din cate stiu el a aprins focul. Eu asta nu o numesc cooperare.”, a declarat Alexandru pentru spynews.ro.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC APUSENI: CIAS, APEL LA CEI CARE DETIN POZE CU AERONAVA PRABUSITA

La randul sau, medicul SORIN IANACEU s-a declarat dezamagit de ceea ce sustine fratele Aurei Ion.

“Cum pot sa comentez asa ceva? Pot sa il inteleg, insa nu a fost acolo sa vada ce s-a intamplat. Nu vreau sa mai comentez nimic.”, a explicat medicul.

Avionul la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, in 20 ianuarie, in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba.

In urma accidentului, si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta AURELIA ION si au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” si SORIN IANCEU de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.

DECIZIE BOMBA! AURA ION VA FI DESHUMATA

Sursa foto: spynews.ro