Fratele celebrului Pablo Escobar a lansat o crypto monedă mai ieftină decât Bitcoin

Fratele celebrului traficant de droguri Pablo Escobar a lansat o crypto monedă mai ieftină și mai rapidă decât Bitcoin. Roberto Escobar, fratele biologic al celebrului traficant de droguri, a lansat o monedă virtuală, denumită Diet Bitcoin (DDX).

Noua crypto monedă promite să devină o alternativă mai rapidă la Bitcoin. Escobar Inc, compania de investiţii patronată de Roberto Escobar, a lansat deja o ofertă iniţială de crypto monede, în cadrul căreia utilizatorii pot cumpăra token-ul cu o reducere de 96%, de la 50 de dolari la 2 dolari.

Purtătorul de cuvânt  și totodată directorul de operațiuni al Escobar Inc, Daniel Reitberg, a confirmat că Roberto Escobar se află în spatele proiectului Diet Bitcoin.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Site-ul Diet Bitcoin anunţă că lotul de 1.000.000 DDX va fi împărţit în trei vânzări separate de monede: 300.000 unităţi DDX vor fi vândute la 50 de dolari (în prezent reduse la 2 dolari), alte 300.000 vor fi vândute la 100 dolari/unitatea şi 400.000 vor valora 1.000 dolari/unitatea.

„Accesaţi site-ul nostru şi veţi putea cumpăra oricâte monede virtuale doriţi”, a declarat Daniel Reitberg, directorul de operaţiuni al Escobar Inc. „Valoarea va fi foarte ridicată, suntem identici cu bitcoin, doar că avem un preţ de 4.000 de ori mai mic”.

„De ce ar cumpăra cineva de pe planetă Bitcoin sau o altă crypto monedă, deşi nu oferă nicio valoare?”, a reiterat Olof Gustafsson, CEO-ul Escobar Inc. „Noi, cei de la Escobar Inc, vor să susţină necondiţionat dietbitcoin şi administrează operaţiunile zilnice de tranzacţionare”, a declarat acesta.

Roberto  Escobar a lansat “Diet Bitcoin” ca alternativă la “falsul Bitcoin” lansat de CIA

Site-ul companiei Escobar Inc conține și o carte de 281 de pagini, care poate fi descărcată în format PDF, intitulată “Adevărata poveste de Roberto Escobar: Diet Bitcoin-ul lui Pablo Escobar”, subtitlul acesteia fiind: “După ce a făcut 100 de miliarde de dolari, Roberto Escobar lansează” crypto moneda DDX”.

Potențialii investitori pot afla din introducerea cărții de ce a ales Roberto Escobar să intre pe piața crypto. “Eu sunt prima persoană din lume, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, care are curaj să declare public că Bitcoin a fost creat de guvernul american și nu voi fi ultima persoană care va susține acest lucru. Lumea se va trezi. Lumea va vedea că Bitcoin a fost creat de ei. Iar când CIA va constata că lumea a aflat, CIA își va vinde toate monedele și va distruge valoarea Bitcoin … De aceea mi-am creat proprie crypto monedă numită Diet Bitcoin (DDX). “

Citește și: CUM FUNCȚIONEAZĂ BITCOIN? IATĂ O EXPLICAȚIE RAPIDĂ, PE ÎNȚELESUL TUTUROR!

Roberto Escobar susține că a fost contactat de Satoshi Nakamoto pentru a discuta despre crypto monede: “Primesc un telefon, de data aceasta de la El Conejo. El Conejo îmi spune că vorbește cu Satoshi Nakamoto. Apoi mi-a spus că este împreună cu el la Lima, Peru. I-am spus, “El Conejo, nu știu cine este acest om. Adu-l la mine acasă. El Conejo a răspuns “OK”.

Am citit în ziare despre această crypto monedă numită Bitcoin. Nu știam despre ce era vorba. Nu-mi păsa. Până când El Conejo m-a sunat din nou. De data aceasta, mi-a spus să facem propriile crypto monedă. Nu înțelegeam. Mi-a spus că fondatorul lui Bitcoin vrea să facă o crypto monedă cu familia lui Pablo Emillio Escobar Gavirira. Am spus OK. Eu mi-am dat acordul. “

Cu toate acestea, Roberto Escobar explică apoi că Satoshi Nakamoto s-a apropiat de el, deși este de fapt “o modalitate a guvernului american de a se infiltra în Escobar Incorporated” și, prin urmare, crypto moneda Diet Bitcoin este moneda superioară, deoarece nu va permite “americanilor” să urmărească achizițiile utilizatorilor.

Roberto Escobar mai dezvălui că a fost, de asemenea, în contact cu o altă figură binecunoscută în comunitatea criptografică, John McAfee, în speranța de a crea o crypto monedă împreună, dar în cele din urmă a realizat că afacerea ar fi fost “prea mică”:

“Nu mi-a plăcut tipul; tipul era mic. N-am mai auzit niciodată de el. Nimeni din Columbia nu-i cunoaște numele. Nu știu dacă lumea știe sau nu despre el, dar nu știu despre el.

I-am spus lui El Conejo: “Cum poți face o companie cu un tip pe care nimeni nu-l știe, cu excepția ta?” El Conejo a spus: “Nu e așa” am răspuns: “Ei bine, așa mi se pare. John McAfee. N-am auzit niciodată de el. N-am auzit niciodată de numele lui. Este un nume fără valoare. Știți că numele de care aveți nevoie este numele meu. Nu numele acestui om. “

Robert Escobar explică, de asemenea, în cartea sa de ce nu crede că Ethereum (ETH) este o monedă legitimă, menționând tânărul co-fondator al Ethereum, Vitalik Buterin, este un copil: “Ethereum este o înșelătorie completă. Aceasta este o tehnologie plăcută, dar a fost creată de un copil mic. Cui îi pasă de acest copil? Nu-mi pasă. Poate să vină aici și să vorbească cu mine în fața mea. Voi spune “Domnule, sunteți un gringo. Crezi că îmi pasă de moneda gringo? Nu-mi pasă”.