Fratele lui Ionut Anghel a dezvaluit amanunte socante din ziua tragediei

Fratele lui Ionut Anghel, copilul ucis de cainii maidanezi in luna septembrie, a povestit amanunte socante despre ultimele momente din viata lui Ionut. Audierea lui Andrei Anghel de catre procurorul criminalist Romulus Varga a avut loc marti dupa-amiaza, in cabinetul unui psiholog, de fata cu parintii micutului si in prezenta avocatului familiei, Virgil Papuc.

“Declaratia celui mic a fost cat se poate de clara si de concisa. Practic, Andrei ne-a surprins pe toti pentru ca parea sa fie foarte convins de ceea ce sustinea. Acolo unde incercam sa-i dam detalii, el refuza cu vehementa si spunea: «Voi nu stiti, eu stiu cum a fost». Asadar, copilul a fost foarte convins de ceea ce a povestit”. Cel mai dramatic dintre detalii este cel in care Andrei i-a povestit procurorului cum Ionut, aflat in ghearele fiarelor care trageau cu coltii de el in toate partile, tipa dupa ajutor.

“Andrei a povestit cum tipa fratiorul lui, Ionut, dupa ajutor. El a povestit ca, in zona, era si zgomot mult de la taietorii de lemne care erau acolo cu drujbele. Erau doi taietori de lemne si, in afara de acestia, tot in zona erau si doi pescari: un barbat si o femeie. Cand a fost audiat, pescarul a declarat ca a auzit un planset de copil, dar stiind ca erau taietori de lemne in zona, nu si-a facut probleme”, scrie site-ul RTV.