Fratele lui RADU MAZARE despre decizia arestarii: A fost o surpriza, dar suntem pregatiti psihic

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a declarat, joi seara, ca a fost o surpriza arestarea preventiva a edilului Constantei, avand in vedere ca prima instanta a decis anchetarea in libertate, insa a afirmat ca atat el cat si restul familiei sunt pregatiti psihic.

Am dus bagajele, gentuta lui celebra. Am suplimentat gentuta cu mai multe lucruri, haine, mancare, periuta de dinti, sapun, doua carti, tigari, lucrurile de care ai nevoie la arest“, a povestit Mihai Mazare.

 Mihai Mazare a precizat ca mandatul de arestare preventiva a fost emis pentru Constanta, dar ca acest lucru se poate schimba, potrivit Mediafax. 

CITESTE SI: RADU MAZARE, in arestul IPJ Constanta. Edilul va fi SUSPENDAT DIN FUNCTIE

“Mandatul este emis pentru arestul de aici, dar daca procurorul sau instanta decide altceva dupa aceea sau e nevoie de el sa-l duca la Bucuresti, atunci il duc la Bucuresti“, a mai afirmat Mihai Mazare.

El a recunoscut ca nu se astepta ca Inalta Curte de Casatie si Justitie sa decida arestarea preventiva a lui Radu Mazare, avand in vedere ca prima instanta l-a lasat in libertate.

CITESTE SI: MAZARE la iesirea de la CURTEA SUPREMA: Il felicit pe Basescu. Dupa declaratiile lui, ma mai gandesc daca demisionez sau nu.UPDATE

A fost o surpriza pentru ca este dintr-o extrema in cealalta, adica la prima instanta l-a pus in libertate fara nicio alta masura si acum ne-am trezit cu arest preventiv. Intr-adevar este o surpriza, e o chestie pe care nu ne-o putem explica, eu nu am nicio cadere sa o explic, dar avocatii asteapta si ei motivarea sa vada ce urmeaza si ce masuri trebuie luate, se ataca in instanta, cum, nu stiu sa va spun mai multe. Asta e viata, ce sa facem”, a spus Mihai Mazare.