FRATII BECALI au recunoscut ca i-au dat MITA judecatoarei GEANINA TERCEANU

IOAN si VICTOR BECALI au ajuns, marti, la sediul DNA; unde sunt audiati in dosarul legat de MITUIREA JUDECATOAREI GEANINA TERCEANU. Potrivit ultimelor informatii de la audieri, fratii Becali si-au RECUNOSCUT FAPTELE. Cei doi nu au avut cu ce sa combata probele procurorilor cu privire la MITA pe care au dat-o judecatoarei pentru a scapa de inchisoare.

FRATII BECALI sunt incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, unde isi ispasesc pedepsele primte in DOSARUL TRANSFERURILOR. Ei au fost adusi in arestul Politiei Capitalei pentru a fi audiati de DNA.

CITESTE SI: JUDECATOAREA GEANINA TERCEANU A FOST SUSPENDATA DIN FUNCTIE DE CSM

Anchetatorii au strans dovezi potrivit carora fratii Becali au platit, pentru achitarea din 3 aprilie 2012 de la Tribunalul Bucuresti, 220.000 de euro. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) si-a dat avizul pentru retinerea si arestarea judecatoarei GEANINA TERCEANU.

GEANINA TERCEANU si-a trecut mita primita in declaratia de avere. Astfel, ea a consemnat in declaratia din 2010 ca, in urma cu un an, si-a cumparat un apartament in centrul Capitalei. In acelasi interval, nu figureaza niciun imprumut sau castig suplimentar in contul judecatoarei.

In mituirea magistratului ar fi implicat si CRISTIAN BORCEA, aflat, alaturi de fratii Becali, in penitenciarul Poarta Alba.

Sursa foto: fanatik