Fratii Becali pierd jucatori pe banda rulanta

Condamnarea la inchisoare a fratilor Victor si Giovani Becali reprezinta o adevarata mina de aur pentru Anamaria Prodan, sotia antrenorului Stelei, Laurentiu Reghecampf, dar si pentru impresarul italian Pietro Chiodi.

Fratii Victor si Giovani Becali sunt pe cale sa-si piarda influenta pe care o aveau in fotbalul romanesc, unde aveau sub contract de impresariere majoritatea fotbalistilor de valoare sau de perspectiva.  Astfel, Victor si Giovani Becali incep sa ramana fara jucatorii importanti pe care ii reprezentau, mijlocasul ofensiv de la Dinamo, Dorin Rotariu, rupand contractul pe care il avea cu si a semnat vineri cu Anamaria Prodan, sotia lui Reghecampf, antrenorul Stelei.Dorin Rotariu este considerat cel mai promitator jucator roman, fiind urmarit de Manchester United si Chelsea. Cu 5 goluri inscrise in campionat, Rotariu este cel mai bun marcator de la Dinamo in acest sezon, la egalitate cu George Tucudean si Dragos Grigore.

Dupa aceasta mutare, alti doi jucatori au ales sa se gandeasca la alta varianta. Impresarul italian Pietro Chiodi este cel care preia jucatorii de la fratii Becali, Cristi Balgradean si Dragos Grigore au semnat cu acesta. Mai mult, Tanase si Chipciu, jucatori aflati sub contract tot cu fratii Becali au semnat si ei contracte de reprezentare cu italianul.

Citeste si: TRADARE: Un jucator de mare viitor a rupt contractul cu firma fratilor Becali si a semnat cu Anamaria Prodan 

Dupa aceste schimbari de impresari ale unora dintre cei mai importanti jucatori din Liga I, ramane de vazut ce transferuri va face Steaua la vara, atunci cand si-ar putea asigura serviciile a trei dintre jucatorii importanti ai marii rivale, Dinamo, dar si cum va reactiona galeria celor din Stefan cel Mare.

Ana-Maria Prodan a dezvaluit ca a vorbit cu liderul galeriei lui Dinamo dupa ce l-a convins pe Rotariu sa semneze. Ea a vrut sa-i convinga de faptul ca acest lucru nu va inseamna ca jucatorul va ajunge la Steaua, acolo unde e antrenor sotul ei, Laurentiu Reghecampf.

“Am vorbit cu liderul galeriei pentru ca nu imi doresc ca jucatorii sa fie huiduiti sau sa aiba probleme. Deja familia lui Rotariu sufera enorm pentru ca primesc telefoane si li se cere sa isi rezilieze contractul cu mine. Sunt mai multi jucatori de la Dinamo care au semnat.
Firma fratilor Becali ii mai impresariaza de la Dinamo pe Marius Alexe, Cosmin Matei, Steliano Filip si Stefan Barboianu, acestia putand sa ajunga tot sub contract cu sotia antrenorului Stelei.