Fratii Mararu au primit materialul de urmarire penala de la Politia Capitalei

fratii_mararu

Fratii Bogdan si Razvan Mararu au fost adusi, vineri, la sediul Politiei Capitalei, unde procurorii le-au prezentat materialul de urmarire penala in dosarul atentatului produs in Vitan toamna trecuta.

Fratii Mararu sunt acuzati in acest dosar, ca l-ar fi platit pe Vitalie Proca sa-l ucida pe Dumitru Mironescu. Dosarul va fi trimis instantei, dupa ce Bogdan si Razvan Mararu vor semna procesele verbale de luare la cunostinta a probelor care au stat la baza acuzatiilor.

Bogdan si Razvan Mararu se afla in arest preventiv din data de 13 februarie, sub acuzatia ca, in toamna anului trecut, l-au pus pe Vitalie Proca sa-l ucida pe Dumitru “Puiu” Mironescu, pentru a se razbuna.

Pe numele lui Vitalie Proca, capturat pe 6 februarie la Moscova, a fost dispusa inca din februarie inceperea urmaririi penale pentru tenativa de omor calificiat si nerespectarea regimului armelor si munitiei. 

Anchetatorii sustin ca Bogdan si Razvan Mararu au comandat asasinarea lui Puiu Mironescu pentru a se razbuna pe asasinarea fratelui lor, Gheorghita Mararu, lider al lumii interlope din judetul Neamt, care a fost ucis in noiembrie 2010, intr-o cafenea din Piatra Neamt. 

De partea cealalta, Mironescu este acuzat ca ar fi platit niste indivizi ca sa monteze un dispozitiv exploziv, format dintr-un kilogram de C4, sub masina rivalului sau, Bogdan Mararu, in ianuarie 2013. Bomba era actionata mecanic si ar fi explodat odata cu punerea in miscare a autoturismului.

Foto: Adevarul