Frații Pavăl de la Dedeman vor să se lupte cu granzii din Liga I! Aceștia ar putea achiziționa jumătate din acțiunile unui club important

O informație de ultimă oră poate determina niște mișcări interesante în Liga I. Frații Dragoș și Adrian Pavăl, patronii imperiului Dedeman, sunt pe punctul de a face o achiziție bombă. Aflați pe locul al doilea în topul celor mai bogați români, cei doi sunt tentați să investească și în fotbal.

Domeniul sportiv nu ar fi unul nou pentru ei, aceștia sunt sponsori ai Simonei Halep și parteneri principali ai COSR. Frații Pavăl discută despre posibilitatea de a prelua 49% din acțiunile clubului Viitorul Constanța deținut de Gheorghe Hagi. În schimbul acestora, Regele ar trebui să primească 10 milioane de euro.

Contactat de GSP, Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a răspuns: “Noi am avut în trecut o colaborare foarte bună cu cei de la Dedeman. Mai departe nu știu despre o colaborare de genul ăsta. Dar e posibil! Cine știe?”. Deocamdată cele două părți au avut mai multe runde de negocieri, nu este stabilit nimic, dar sunt șanse mari ca afacerea să se facă.

Sursa foto: sport