FRF a castigat la ICCJ LITIGIUL cu FC UNIVERSITATEA CRAIOVA privind DEZAFILIEREA provizorie

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA ramane DEZAFILIATA, a decis, joi, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), care a admis contestatia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) fata de hotararea in acest proces, de anulare a excluderii provizorii a clubului oltean, luata anterior de Curtea de Apel Bucuresti.

FRF anunta, in 20 iulie 2011, ca gruparea FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a incalcat grav statutul federatiei, astfel ca a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv pana cand masura va fi validata de Adunarea Generala a FRF.

Citeste si: FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a intrat, OFICIAL, in FALIMENT 

In 14 mai 2012, gruparea FC UNIVERSITATEA CRAIOVA SA, condusa de Adrian Mititelu, a fost EXCLUSA din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF.

Mititelu a contestat excluderea provizorie, iar Curtea de Apel Bucuresti a admis, la 25 iunie 2012, cererea FC UNIVERSITATEA CRAIOVA de anulare a dezafilierii clubului din 20 iulie 2011, hotarata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. FRF a facut recurs la ICCJ la acesata decizie si a obtinut castig de cauza.

Sursa foto: gsp.ro