FRF a realizat un profit dublu fata de cat a cheltuit pentru meciul cu Argentina ! Vezi ce suma a obtinut Federatia

Federatia Romana de Fotbal a cheltuit 1.500.000 de euro pentru amicalul disputat de tricolori in compania Argentinei, dar forul fotbalistic a castigat inca pe atat de pe urma acestui meci.

Federatia Romana de Fotbal dat lovitura cu meciul amical dintre “tricolori” si Argentina. Forul condus pana miercuri de Mircea Sandu, care a fost inlocuit in functie de Razvan Burleanu, a avut o reteta financiara foarte buna pentru partida Romania-Argentina, 0-0. Vizita lui Messi si comapania pe National Arena a costat 1,5 milioane de euro (1,2 milioane de euro suma cerut de argentinieni + 300.000 euro cazare, avion si alte cheltuieli). Dar, conform ziarului Ring, FRF ar fi incasat 3 milioane de euro din drepturile de televizare, vanzarea de bilete si sponsori.

Citeste si: Argentina a remizat cu Romania la…Budapesta ! Vezi cine spune asta 

Astfel, Federatia Romana de Fotbal a realizat un profit de 1,5 milioane de euro in urma amicalului de gala contra Argentinei disputat de Romania miercuri seara pe Arena Nationala.

Partida, la care au asistat 45.034 de spectatori, a fost transmisa in direct in 15 tari si a realizat in Romania cel mai mare rating al unui meci amical.

Sursa foto: gsp.ro