FRF a respins apelul facut de DINAMO / Alb-rosii nu vor juca in Europa League

FRF a respins astazi apelul lui Dinamo, iar clubul nu va participa in cupele europene, cel putin pana la momentul in care decizia, care poate fi contestata la TAS, nu va fi schimbata in Elvetia.

Site-ul Federatiei Romane de Fotbal (frf.ro) a fost anuntat miercuri decizia forului fotbalistic de a respinge apelul formulat de Dinamo in ceea ce priveste neacordarea licentei pentru participarea in cupele europene. Totusi, clubul din Stefan cel Mare mai poate ataca aceasta hotarare la Tribunalul de la Lausanne (TAS).

Citeste si: FLAVIUS STOICAN si-a prelungit contractul cu DINAMO BUCURESTI 

Comunicatul FRF:  “Prin Decizia nr. 7/28.05.2014, Comisia de apel pentru acordarea licentei cluburilor a respins ca nefondat apelul formulat de  S.C. DINAMO 1948 S.A. si a mentinut dispozitiile Hotararii nr. 26/21.05.2014, a Comisiei pentru acordarea licentei cluburilor, de retragere a licentei pentru participarea la competitiile de club UEFA, in sezonul competitional 2014-2015.  Decizia este definitiva si executorie, cu drept de recurs la TAS, in 10 zile de la data comunicarii”.

Citeste si: VIOREL DURU: Putem vorbi deja de o liga a INSOLVENTILOR. Fotbalul romanesc este in COLAPS 

Dinamo a ocupat pozitia a patra in clasamentul Ligii I la finalul sezonului, loc care ii permite sa participe in turul doi preliminar al Ligii Europa, editia 2014-2015. Urmatoarea echipa in clasament care detine licenta pentru cupele europene este CFR Cluj.