FRF a stabilit un AMICAL de LUX: ROMANIA va intalni CHILE intr-o partida test

Nationala Romaniei va disputa un meci amical de lux in debutul verii. Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat, joi, ca “tricolorii” pregatiti de Christoph Daum vor intalni puternica nationala a statului Chile, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei amintite.

Intalnirea amicala va avea loc pe 13 iunie, la trei zile dupa meciul din preliminarii cu Polonia. Locul de desfasurare al partidei n-a fost inca stabilit, urmand a fi anuntat ulterior. “Comitetul Executiv al FRF de joi, 30 martie, a aprobat cu unanimitate de voturi disputarea unui joc amical intre echipa nationala de seniori a Romaniei si reprezentativa similara a statului Chile.

Meciul va avea loc pe data de 13 iunie, urmand ca locul de disputare al partidei sa fie anuntat ulterior. Cu trei zile inainte de meciul cu Chile, echipa nationala a Romaniei va juca in deplasare, cu Polonia, intr-un meci din preliminariile Campionatului Mondial 2018″, se arata intr-un comunicat al Federatiei Romane de Fotbal.

Chile ocupa locul 4 in clasamentul FIFA, fiind depasita doar de Argentina, Brazilia si Germania. Printre vedetele echipei nationale a statului Chile se numara Alexis Sanchez (Arsenal), Arturo Vidal (Bayern Munchen), Claudio Bravo (Manchester City) si Gary Medel (Inter).

Sursa foto: sport