FRF: CEREREA de validare a presedintelui RAZVAN BURLEANU admisa de TRIBUNALUL Bucuresti

Cererea de VALIDARE a presedintelui Federatiei Romane de Fotbal (FRF), RAZVAN BURLEANU, a fost admisa, miercuri seara, de magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

TRIBUNALUL BUCURESTI a ramas in PRONUNTARE pentru azi in ceea ce priveste solicitarea de inregistrare a noii conduceri a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) in Registrul Federatiilor, Asociatiilor si Fundatiilor, noteaza Gazeta Sporturilor. 

Inregistrarea noii conduceri a FRF a fost contestata de trei intervenienti, Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu, SC Politehnica Timisoara SA, grupare patronata de omul de afaceri Marian Iancu, si FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat in 15 mai 2006.

Citeste si: FRF: Zi decisiva pentru RAZVAN BURLEANU

Avocatii au sustinut in fata instantei RESPINGEREA  inregistrarii deoarece validitatea alegerilor castigate de RAZVAN BURLEANU  in cadrul Adunarii Generale a FRF din 5 martie, in care a fost ales presedinte RAZVAN BURLEANU, face subiectul unui alt proces aflat pe rol la Judecatoria Sectorului 2.

De cealalta parte, cei doi avocati ai Federatiei au solicitat ADMITEREA inregistrarii sustinind ca o eventuala ANULARE a hotararilor Adunarii Generale de alegeri din 5 martie de catre Judecatoria Sectorului 2 va produce automat si radierea noii conduceri a FRF din Registrul Federatiilor, Asociatiilor si Fundatiilor.

Citeste si: SCANDAL la FRF: “Soarecele” MIRCEA SANDU il da in judecata pe “sobolanul-sef” RAZVAN BURLEANU 

La final, instanta a hotarit sa AMANE PRONUNTAREA in acest dosar pentru azi, solutia urmand sa fie comunicata in cursul zilei de joi.

Sursa foto: sport.ro