FRF este obligata de TAS sa plateasca DESPAGUBIRI echipei RAPID BUCURESTI

FRF a fost obligata de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne sa plateasca DESPAGUBIRI catre FC RAPID BUCURESTI in valoare de 12.000 de franci elvetieni, reprezentand TAXE DE JUDECATA, ca urmare a litigiului privind licenta pentru Liga I au declarat surse din cadrul gruparii giulestene, informeaza Mediafax.

“Tribunalul de la Lausanne a admis apelul si a obligat Federatia Romana de Fotbal sa acorde dreptul de participare in Liga I clubului Rapid, dar in acelasi timp a obligat FRF sa plateasca si DESPAGUBIRI. Este vorba despre 12.000 de franci elvetieni, suma care reprezinta TAXE de JUDECATA”, au afirmat sursele citate.

In litigiul de la TAS dintre FC RAPID BUCURESTI si FRF a fost parte si Liga Profesionista de Fotbal (LPF).

CITESTE SI: RAPID BUCURESTI se intoarce in LIGA I! Giulestenii au castigat procesul de la TAS 

Gruparea giulesteana, reprezentata la TAS de avocatul elvetian Thomas Grimm, a fost nevoita sa se indrepte si impotriva LPF ca si organizatoare a competitiei Liga I. Chiar daca a platit taxe de judecata in valoare de aproximativ 4.000 de franci elvetieni ca urmare a participarii in acest litigiu, LPF a sustinut in fata instantei punctul de vedere al FC RAPID, solicitand ca echipa giulesteana sa evolueze in editia 2014-2015 a Ligii I.

Gruparea FC RAPID a castigat, luni, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, litigiul cu Federatia Romana de Fotbal, forul de la Lausanne acordand licenta clubului giulestean pentru editia 2014-2015 a Ligii I, a declarat presedintele NICOLAE MANEA.

CITESTE SI: NICOLAE MANEA, ANUNT IMPORTANT pentru fanii RAPIDULUI! 

“Tribunalul a facut dreptate. Am castigat litigiul la TAS si am primit licenta pentru sezonul urmator al Ligii I. Sincer, noi nici nu trebuia sa ajungem aici, pentru ca dosarul nostru de licentiere a fost in regula. Nu imi explic nici acum de ce domnul Duru ne-a refuzat dreptul de a promova. Dar asta nu mai conteaza, RAPID va juca din nou in Liga I chiar din acest sezon. Vreau sa multumesc in mod special Ligii Profesioniste de Fotbal pentru ajutorul pe care ni l-a dat in acest litigiu de la Lausanne”, a declarat, pentru Mediafax, NICOLAE MANEA.

Sursa foto: sport.ro