CURTEA de APEL BUCURESTI a ANULAT STATUTUL FRF. REACTIA FEDERATIEI. UPDATE

CURTEA de APEL BUCURESTI (CAB) a admis apelul U CRAIOVA SA (n.red. noua entitate juridica detinatoare a palmaresului si a marcii FC UNIVERSITATII CRAIOVA) cu privire la modificarea STATUTULUI Federatiei Romane de Fotbal  (FRF) din vara lui 2014, informeaza in exclusivitate Editie Speciala.

UPDATE 15.30 Reprezentantii FRF au oferit o reactie dupa informatia publicata pe site-ul editie.

“Domnul Mititelu EXAGEREAZA FOARTE MULT de aceasta data.

In prima faza, Tribunalul Bucuresti a respins cererea facuta de reprezentantul lui Mititelu de a fi parte in dosar, printr-o societate nou infiintata, atunci cand FRF a propus la tribunal modificarile statutului.

Astazi, Curtea de Apel a considerat ca aceasta cerere poate fi ADMISIBILA. Dar doar atat! Nu s-a discutat niciodata de statut, de prevederile lui sau de altceva”, a declarat juristul FRF, Adrian Stingaciu, pentru ziarecom.

STIRE INITIALA

În iunie 2014, noua conducere a FRF, în frunte cu presedintele RAZVAN BURLEANU – au initiat modificarea STATUTULUI FRF cu scopul vadit de a favoriza echipa rivala CSU CRAIOVA, creatia mosita si nasita de OLGUTA VASILESCU, primarul PSD al Craiovei.

Prin urmare, modificarile operate in STATUT de catre Adunarea Generala a FRF nu au produs niciun efect si astfel ca prezenta echipei CS U CRAIOVA in fotbalul romanesc reprezinta o ilegalitate.

Sursa foto: realitatea