FRICILE ASCUNSE ale BARBATILOR cand fac SEX

Multe femei cred ca barbatii, in majoritate, nu se tem de nimic cand vine vorba de sex. Insa, potrivit sexologilor, acest lucru nu este adevarat.

 Astfel, fricile ascunse ale barbatilor cand fac sex le-ar putea uimi pe femei, avand in vedere ca denota o serie de lucruri la care nu se asteptau despre barbati.

 Iata care sunt fricile ascunse ale barbatilor cand fac sex!

 Barbatilor le este frica mereu ca ar putea sa ejaculeze prematur. Multi barbati isi doresc sa isi vada partenera sexuala satisfacuta cel putin o data. Asa ca pana cand femeia nu ajunge la primul orgasm, nu se vor simti relaxati. Abia dupa aceea vor vor reusi sa se bucure de sex si nu-si vor mai avea grija: “Daca termin prea repede?!”

CITESTE SI: De ce este mai INTERESANTA AMANTA decat SOTIA?

 O alta frica a barbatilor cand fac sex este aceea ca partenera lor nu va fi multumita de felul in care incearca sa o satisfaca. Este indicat ca barbatii sa nu se gandeasca deloc la acest lucru si sa incerce sa creeze mai degraba o legatura de natura sentimentala, foarte intima in timpul sexului, nu una animalica, pentru a reusi sa isi multumeasca partenere.

 Totodata, barbatii se gandesc de multe ori ca ar putea sa arate penibil pentru partenera, in unele pozitii sexuale. In urma unui studiu s-a ajuns la concluzia ca destul de multi barbati refuza sa faca sex oral partenerelor doar pentru ca pozitia ii face sa arate… neputinciosi si serviabili. Sexologii sustin ca o astfel de atitudine din partea barbatilor poate duce la adevarate probleme de natura sexuala, avand in vedere ca denota o majora nesiguranta sexuala.

CITESTE SI: PASIUNI NEBUNE! 5 relatii ADULTERINE care au SCHIMBAT LUMEA

 Nu in ultimul rand, una dintre cele mai mari frici ale barbatilor cand fac sex este aceea de a isi pierde erectia. Este o problema care, daca apare si se repeta destul de des, necesita un control medical. De foarte multe ori, depresia este cea care cauzeaza probleme erectile.

Sursa www.lyla.ro