Frumusete ireala la munte! Locul unde zapada masoara o jumatate de metru, iar partiile de schi sunt impecabile

Iarna si-a intrat in drepturi la munte. Minivacanta de 1 Decembie le ofera posibilitatea turistilor sa aiba un prim weekend prelungit de schi din aceasta iarna, in unele locuri din tara zapada atingand chiar si jumatate de metru. Patronii de hoteluri si pensiuni au pregatit oferte speciale pentru turisti, sejurul avand la pachet chiar si cina festiva de Ziua Nationala a Romaniei.

Pe cateva partii din Poiana Brasov si de pe Valea Prahovei se poate schia in conditii foarte bune, stratul de zapada fiind destul de gros pentru a face fata afluxului de turisti. Site-ul Stirilor Pro TV scrie ca masivul Postavaru arata ireal, zapada fiind aici de o jumatate de metru, partiile din partea superioara a masivului fiind impecabile.

Se poate schia la Poiana Brasov, in zona superioara, la Azuga, pe Partia Cazacu, partial, dar si la Predeal, pe Partia Clabucet-sosire, tot partial. Pentru telecabine, telegondola, telescaune si teleschiuri, cea mai ieftina cartela, de 6 puncte, costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei pentru copii, mai noteaza sursa citata.

Citeste si: Sfantul Andrei prelungeste vacanta de 1 Decembrie. Hotelierii vin cu oferte reduse pe Valea Prahovei sau Poiana Brasov

Pentru ca in statiuni nu va ninge atat de mult ca pe varful muntelui, proprietarii de hoteluri si pensiuni vor sa convinga turistii cu oferte speciale de cazare: o noapte gratuita la doua nopti platite, dar si diverse reduceri la piscina sau spa.

La pachet se ofera si cina festiva pentru Ziua Nationala. Un sejur de trei nopti la un hotel de patru stele costa 89 de euro de persoana. La acelasi confort, pensiunile au preturi la jumatate.
“Un week-end prelungit si cu multa relaxare ne dorim”, este ceea ce isi doreste o turista ajunsa deja la munte.

Citeste si: MARAMURESUL, inclus intre CELE MAI FRUMOASE 20 de destinatii din lume de vizitat in 2015

Pe Valea Prahovei se pot gasi meniuri chiar si la 15 lei care includ doua feluri de mancare si un desert din partea casei. Punctul de atractie pentru 1 Decembrie va fi evenimentul organizat in Gara Sinaia, unde este anuntata si prezenta familiei regale a Romaniei. La ora 9.00, trenul regal va porni de la Sinaia spre Focsani, celalalt oras simbol al unirii.