FRUMUSETEA NATURALA a femeii asa cum nu ai mai vazut-o vreodata. GALERIE FOTO

FRUMUSETE NATURALA. “Frumusete naturala”! Asa se cheama proiectul unui fotograf londonez, inceput in 2007 si menit sa schimbe perceptia pe care societatea o are despre FEMEILE NEEPILATE. Acum, barbatul a dat publicitatii primul set oficial de fotografii din “Natural Beauty”, cu gandul de a lupta impotriva FRUMUSETII “artificiale” promovata de industria de beauty.

FRUMUSETE NATURALA. Pana sa apara moda epilatului inghinal sau la axila, femeile erau considerate frumoasa asa cum erau, naturale! Acum, orice FEMEIE care nu este EPILATA la subrat este considerata dezgustatoare, aceasta fiind si premisa de la care a plecat Ben Hopper in realizarea proiectului sau.

Fotograful a folosit un grup variat de modele, actrite, designeri si prietene, iar pozele sale scot in evidenta FRUMUSETEA FEMININA alaturi de PARUL de la SUBRAT, amintind ca aceste doua lucruri nu au un caracter exclusivist.

Citeste si: FOTOGRAFII UIMITOARE: ASA ARATA GEMENII IDENTICI DUPA CE SOARTA ISI URMEAZA CURSUL

FRUMUSETE NATURALA. Artistul sustine ca PARUL corporal si cel de la axila au fost stigmatizate peste tot in SUA, dar si in afara tarii, foarte rar, daca nu chiar niciodata, existand o FEMEIE care sa apara in public cu pilozitatea corporala la vedere.

“In timp ce m-am maturizat ca persoana si ca artist, am realizat ca imi place PARUL de la SUBRAT. Cred ca poate fi o priveliste frumoasa”, a spus Ben Hopper pentru Huffington Post.

Totusi, fotograful recunoaste ca nici macar modelele sale nu au fost imune la anxietatea legata de parul de la subrat. El a marturisit ca una dintre FEMEI s-a “scarbit”, pur si simplu, incat nu a mai dorit sa fie pozata. 

“Ma astept ca pozele sa surprinda mult lume si cred, intr-un fel, ca aceasta este una dintre intentiile mele”, a mai spus Hopper.

Sursa foto: therealbenhopper.com