Fulgy, internat de urgență la Psihiatrie! Tânărul şi-a ameninţat tatăl, pe Ioniţă de la Clejani

Fulgy a fost internat de urgență, luni dimineață, la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti, după ce şi-a ameninţat tatăl, pe Ioniță de la Clejani, informează Antena 3.

Update: Ioniţă de la Clejani a făcut primele declaraţii despre Fulgy, după ce a fost luat de poliţişti şi internat la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia.  „Vorbiţi numai despre el. Fulgy a reuşit să vă facă să vorbiţi numai despre el. Vă spun că el urmăreşte modul de promovare al unor artişti naţionali şi asta a făcut. El este bine, iar în momentul ăsta a decis să nu mai apară.

Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei”, a declarat Ioniţă de la Clejani.

Știre inițială

În ultima perioadă, Fulgy a făcut mai acuze grave la adresa mai multor persoane publice din România, ba chiar a adus şi ameninţări, printre care şi tatălui său. „În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei, anunță Antena 3.

Sursa foto: romania tv