Funar e cu nervii la pamant! Ce a decis CAB in privinta sa

Gheorghe Funar a primit , astazi , lovitura decisiva in ceea ce priveste potentiala sa candidatura la europarlamentare! Curtea de Apel Bucuresti i-a respins contestatia la decizia Biroului Electoral Central de respingere a listei de candidati depusa in numele PRM pentru alegerile europarlamentare.

Decizia luata marti de CAB este definitiva.

BEC a respins, in 2 aprilie, lista de candidati depusa de Gheorghe Funar, pentru ca acesta nu avea calitatea pentru depunerea de candidaturi in numele PRM.

Decizia Biroului a fost contestata de Funar la Tribunalul Bucuresti, care a decis, in 4 aprilie, sa respinga solicitarea lui Gheorghe Funar. Sentinta data de TB a fost, insa, contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Citeste si: Vadim Tudor primeste inca o lovitura. Vezi ce a decis Tribunalul Bucuresti in privinta contestatiei privind candidatura sa la europarlamentare

Tot la TB s-au mai judecat, alte 24 de contestatii la decizii similare ale BEC. Intre acestea s-au numarat cele depuse de Mircea Diaconu, Corneliu Vadim Tudor si Noua Republica.

In cazul lui Diaconu, TB a decis, sambata, admiterea contestatiei lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile pentru PE. In ceea ce-i priveste pe  Corneliu Vadim Tudor si pe Mihail Neamtu, instanta bucuresteana a hotarat sa respinga contestatiile acestora la deciziile BEC.