FUNERIU candideaza la SEFIA PMP. ANUNT facut pe internet

DANIEL FUNERIU si-a anuntat candidatura la sefia PMP pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru a declarat ca dorinta oamenilor l-a facut sa ia aceasta decizie.

„Mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara. Doresc ca aceasta candidatura sa fie una generoasa, cu fata deopotriva orientata catre cei din partid si din afara lui. Am mult respect pentru membrii partidului care au construit atat de mult intr-un timp atat de scurt.

Citeste si: ELENA UDREA incepe REVOLUTIA in PMP! ANUNT IMPORTANT!

 Campania de la Timisoara mi-a aratat dorinta oamenilor de a avea un interlocutor politic apropiat lor. Exact asta doresc sa facem din PMP: un partid care zi de zi sa injecteze incredere in societatea romaneasca. As dori ca PMP sa fie un partid apropiat de fiecare comunitate, un promotor al energiilor din societatea romaneasca. Vreau ca PMP sa se poata prezenta in fata romanilor, oriunde si oricand, cu fruntea sus! ”, a scris Funeriu pe pagina sa de Facebook.

La randul sau, Papahagi a scris pe pagina de Facebook: ”Mi-am trimis candidatura la functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara, precum si la functia de vicepresedinte (pe chestiuni de doctrina si strategie politica)”.

Citeste si: CRISTINA POCORA: PONTA, DISPERAT! De asta aduce PPDD la guvernare

Partidul Miscarea Populara va organiza primul sau congres la data de 7 iunie, anunta pe 30 mai, intr-o conferinta de presa, presedintele PMP, Eugen Tomac.

Sursa foto: gandul.info